Eventing Derby Maarsbergen

Op zaterdag 17 maart ben ik een paar uurtjes aanwezig geweest tijdens Eventing derby Utrecht in Maarsbergen. In dit album staan alle foto’s die ik gemaakt heb van de klasse B-Paarden en L-Pony;s (startnummer 39 t/m 59).

De foto’s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien u erop klikt. Op de mobiel kunnen de foto’s hierdoor onscherp lijken.

Deze foto’s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Tarieven of stel uw vraag via de mail of via Facebook.

Foto’s bestellen

Mocht u interesse hebben in een of meerdere foto’s kan er contact worden opgenomen via Facebook of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in uw bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Lukt dit niet of zijn de nummers niet duidelijk weergegeven kan ook eventuele herkenningspunten doorgegeven worden. Voor overige vragen mag er altijd vrijblijvend contact worden opgenomen.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe

B-Paarden (startnummer 39 t/m 50)

 

L-Pony’s