Bixiedag Ermelo 2017

Op 26 april ben ik aanwezig geweest tijdens de Bixiedag georganiseerd door de KNHS in Ermelo. Tijdens deze dag heb ik foto’s gemaakt van verschillende onderdelen. Ik ben aanwezig geweest tijdens de dressuur proefjes, AA-, en A- springen, een aantal crosslessen en tijdens de verschillende men-onderdelen (dressuur, vaardigheid en marathon). Verder heb ik nog een aantal sfeer foto’s gemaakt. Deze staan onder het kopje ‘Algemeen’.

De foto´s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien u erop klikt. Op de mobiel kunnen de foto’s hierdoor onscherp lijken.

Deze foto´s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Tarieven of stel uw vraag via de mail of via Facebook. Voor de Bixiedag foto’s hanteer ik een bixietarief van € 3,50 voor de webformaat foto en € 4,99 voor de hoge resolutie foto!

Let op! Omdat ik op meerdere onderdelen heb gefotografeerd heb ik natuurlijk niet iedere combinatie kunnen fotograferen.

Foto’s bestellen

Mocht u interesse hebben in een of meerdere foto’s kan er contact worden opgenomen via Facebook of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in uw bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Lukt dit niet of zijn de nummers niet duidelijk weergegeven kan ook eventuele herkenningspunten doorgegeven worden. Voor overige vragen mag er altijd vrijblijvend contact worden opgenomen.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe

 

Algemeen

 

Dressuur

 

AA-Springen

 

A-Springen

 

Crosslessen

Ik ben niet bij iedere crossles aanwezig geweest. Mede hierdoor weet ik niet welke groepnummers ik heb gefotografeerd. De groepjes heb ik hierdoor ieder in een eigen album gezet. Hierdoor kan een album maar 1 of 6 foto’s bevatten omdat ik tussendoor even een foto heb gemaakt van een groepje of combinatie tijdens de crossles.

 

Mennen- Dressuur

 

Mennen- Vaardigheid

 

Mennen-Marathon