SGW Renswoude 2018

Op 8 juli was ik aanwezig tijdens SGW Renswoude. In dit album staan alle foto’s van de cross country van de klasse B en BB (oefencross). Helaas kon ik de zaterdag niet aanwezig zijn.

De foto´s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien u erop klikt. Op de mobiel kunnen de foto’s hierdoor onscherp lijken.

Deze foto´s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Tarieven of stel je vraag via de mail of via Facebook.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Omdat ik op meerdere locaties sta is het mogelijk dat ik een combinatie heb gemist. Mocht je een combinatie niet kunnen vinden kan er contact met mij worden opgenomen via e-mail of via Facebook. Dan kijk ik of ik misschien toch een foto van de combinatie heb gemaakt. Het is namelijk altijd mogelijk dat er een fout heeft opgetreden tijdens het uploaden van de foto’s.

TIP: Op bepaalde locaties kon ik meerdere stukken in de cross fotograferen. Hierdoor lopen bepaalde nummers door elkaar heen. Het is dus mogelijk dat ik op verschillende stukken in de cross een foto van jou heb gemaakt. Ook lopen de foto’s qua rugnummers af en toe door elkaar heen vanwege enkele weigeringen in de cross. Hierdoor kan bijvoorbeeld nummer 11 nog na nummer 13 zijn langsgekomen. Het is dus heel goed mogelijk dat ik meerdere foto’s van je heb gemaakt maar dat deze tussen andere combinatienummers staan. Indien je jezelf niet kan vinden, neem dan gerust contact met mij op.

Foto’s bestellen

Indien je interesse hebt in een of meerdere foto’s kan er contact worden opgenomen via Facebook of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in het bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Lukt dit niet of zijn de nummers niet duidelijk weergegeven kan ook eventuele herkenningspunten doorgegeven worden. Voor overige vragen mag er altijd vrijblijvend contact worden opgenomen.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe.

B-Klasse

 

Oefencross