Terreintraining Renswoude 2017

Op 23 maart ben ik aanwezig geweest tijdens de Terreintraining in Renswoude en heb ik foto’s gemaakt van groep A, C, F en H. In dit album staan alle foto’s die ik van die groepjes gemaakt heb.

De foto´s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien u erop klikt. Op de mobiel kunnen de foto’s hierdoor onscherp lijken.

Deze foto´s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Tarieven of stel uw vraag via de mail of via Facebook.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie bij elke sprong op de foto te zetten. Mocht u een sprong niet kunnen vinden kan er contact met mij worden opgenomen via e-mail of via Facebook. Dan kijk ik of ik misschien toch een foto van de combinatie heb gemaakt. Het is namelijk altijd mogelijk dat er een fout heeft opgetreden tijdens het uploaden van de foto’s.

Foto’s bestellen

Mocht u interesse hebben in een of meerdere foto’s kan er contact worden opgenomen via Facebook of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in uw bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Lukt dit niet of zijn de nummers niet duidelijk weergegeven kan ook eventuele herkenningspunten doorgegeven worden. Voor overige vragen mag er altijd vrijblijvend contact worden opgenomen.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe

Groep A (10:30 – 11:30)

 

Groep C (11:30 – 12:30)

 

Groep F (13:00 – 14:00)

 

Groep H (14:00 – 15:00)

 

Overige