Eventing Zuid-Holland 2019

Zondag 16 juni ben ik aanwezig geweest tijdens Eventing Zuid-Holland in Leidschendam. In dit album staan alle foto’s die ik gemaakt heb van de klasse BB-, B- en L- Paarden & B-, L- en M-Pony’s. Ik ben pas om 9:20 gaan fotograferen, dus de eerste starts heb ik helaas gemist. Tijdens het parcours verkennen heb ik 1 deelnemer gefotografeerd als test shot.

De foto’s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien u erop klikt. Op de mobiel kunnen de foto’s hierdoor onscherp lijken.

Deze foto’s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Tarieven of stel uw vraag via de mail of via Facebook.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Omdat ik op meerdere locaties sta is het mogelijk dat ik een combinatie heb gemist. Mocht u een combinatie niet kunnen vinden kan er contact met mij worden opgenomen via e-mail of via Facebook. Dan kijk ik of ik misschien toch een foto van de combinatie heb gemaakt. Het is namelijk altijd mogelijk dat er een fout heeft opgetreden tijdens het uploaden van de foto’s.

Foto’s bestellen

Mocht u interesse hebben in een of meerdere foto’s kan er contact worden opgenomen via Facebook of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in uw bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Lukt dit niet of zijn de nummers niet duidelijk weergegeven kan ook eventuele herkenningspunten doorgegeven worden. Vragen? Stel ze gerust!

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe

Overige te schattige foto’s

 

BB-Pony’s

Tussen het parcours verkennen door heb ik nog een aantal test foto’s geschoten van 1 deelnemer.

 

B-Pony’s

 

L-Pony’s

 

M-Pony’s

 

BB-Paarden

 

B-Paarden

 

L-Paarden