Grandorse Horse Trials 2022

Op deze pagina komen alle foto’s van de Grandorse Horse Trials op zondag 8 mei. Wil je niets missen en het direct weten zodra de foto’s online staan? Like mijn Facebookpagina of volg mij op Instagram!

Na een dag fotograferen begint het echte werk. Alle gemaakte foto’s worden dan op mijn computer ingeladen en dan begint het bewerken. Vaak zijn er gemiddeld 600-1000 foto’s per dag die ik allemaal individueel nakijk en bewerk. Dit bewerken houdt in dat de kleurtonen en de details wat meer worden geaccentueerd. Omdat ik elke foto bewerk duurt het dan ook wat langer tot ik alle foto’s online heb staan. Het online zetten van de foto die direct uit de camera komt (onbewerkt) is voor mij een No Go. Onbewerkt is het lastiger om precies te zien wat de potentie is van de foto. Maar ook wil ik een eerlijk beeld geven wat je kan verwachten van de bestelde foto’s. What you see, is what you get.


*Let Op* Het laden van de foto’s kan even duren. Dit vanwege het grote aantal foto’s op deze pagina.

Zondag 8 mei ben ik aanwezig geweest tijdens de Grandorse Horse Trials. In dit album staan alle foto’s die ik gemaakt heb. Helaas kon ik de zaterdag niet aanwezig zijn.

De foto’s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien je erop klikt. Hierdoor kunnen de foto’s onscherp lijken.

Deze foto’s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Bestellen of stel je vraag via de mail, Facebook of Instagram.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Indien je een combinatie niet kunt vinden kan er contact met mij worden opgenomen via Instagram, Facebook of via de mail. Ik wil altijd helpen zoeken.

Foto’s bestellen

Als je interesse hebt in een of meerdere foto’s, kan je mij een berichtje sturen via Facebook, Instagram of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in het bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Geef ook de digitale optie aan waarin je de foto’s wilt ontvangen. De optie’s staan vermeld op de pagina Bestellen. Vragen? Stel ze gerust! Foto’s kunnen ook bijna altijd aangepast worden. Gesloten ogen kunnen bijvoorbeeld even gephotoshopt worden zodat ze open zijn.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe.

M-Pony’s

 

L-Paarden

 

M-Paarden

 

Z-Paarden