Maarsbergen Horse Trials 27-oktober

Vrijdag 27 oktober ben ik aanwezig geweest tijdens de Maarsbergen Horse Trials. In dit album staan alle foto’s die ik gemaakt heb. Helaas werd het vanaf nummer 101 te donker en heb ik geen foto’s van nummer 102 t/m 105.

De foto’s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien je erop klikt. Hierdoor kunnen de foto’s onscherp lijken.

Deze foto’s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Bestellen of stel je vraag via de mail, Facebook of Instagram.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Indien je een combinatie niet kunt vinden kan er contact met mij worden opgenomen via Instagram, Facebook of via de mail. Ik wil altijd helpen zoeken.

Foto’s bestellen

Als je interesse hebt in een of meerdere foto’s, kan je mij een berichtje sturen via Facebook, Instagram of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in het bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven (vb.Afbeelding 399220) of doormiddel van een screenshot van de gewenste foto’s. Geef ook de digitale optie aan waarin je de foto’s wilt ontvangen. De optie’s staan hieronder vermeld en op de pagina Bestellen.

Maten Prijs
Socia Media formaat (met logo rechtsonderin, langste zijde 1500 pixels, geschikt voor Social Media) per foto € 4,50
Socia Media formaat (zonder logo, langste zijde 1500 pixels, geschikt voor Social Media) per foto € 6,-
Hoge Resolutie (zonder logo, geschikt om af te drukken en Social Media) per foto € 10,-
Korting
3 foto’s 10% korting
4 foto’s 20% korting
Extra
Aanpassingen/Photoshop Klein VB: Ogen openen, verwijderen lijntjes € 0,- (indien anders, vermeld ik dit)
Groot VB: Verwijderen van mensen op de achtergrond € 5,- (indien anders, vermeld ik dit)

Vragen? Stel ze gerust! Foto’s kunnen ook bijna altijd aangepast worden. Gesloten ogen kunnen bijvoorbeeld even gephotoshopt worden zodat ze open zijn. Of lijntjes kunnen vrijwel altijd weg worden gewerkt. Voor grote aanpassingen vraag ik een extra tarief.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe

B-Paarden (zonder dressuur)