Oefencross Ede 13 & 14-juni

*Let Op* Het laden van de foto’s kan even duren. Dit vanwege het grote aantal foto’s op deze pagina.

Zaterdag 13 juni en zondag 14 juni ben ik aanwezig geweest tijdens de oefencross in Ede. In dit album staan alle foto’s die ik gemaakt heb.

De foto’s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien u erop klikt. Hierdoor kunnen de foto’s onscherp lijken.

Deze foto’s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Bestellen of stel je vraag via de mail, Facebook of Instagram.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Omdat ik op meerdere locaties sta is het mogelijk dat ik een combinatie heb gemist. Indien je een combinatie niet kunt vinden kan er contact met mij worden opgenomen via e-mail of via Facebook. Ik wil altijd helpen zoeken!

Foto’s bestellen

Als je interesse hebt in een of meerdere foto’s, kan je mij een berichtje sturen via Facebook, Instagram of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in het bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Geef ook de digitale optie aan waarin je de foto’s wilt ontvangen. De optie’s staan vermeld op de pagina Bestellen. Vragen? Stel ze gerust! Foto’s kunnen ook bijna altijd aangepast worden. Gesloten ogen kunnen bijvoorbeeld even gephotoshopt worden zodat ze open zijn.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe.

Zaterdag Z-Paarden

 

Zaterdag M-Paarden

 

Zaterdag L-Paarden

 

Zaterdag Z-Pony

 

Zaterdag M-Pony

 

Zondag Z-Paarden

 

Zondag M-Paarden

 

Zondag L-Paarden

 

Zondag Z-Pony

 

Zondag M-Pony