Oefencross Renswoude 21-apr

Op deze pagina komen alle foto’s van de oefencross in Renswoude te staan! Zoals jullie weten probeer ik zo snel mogelijk de foto’s online te zetten. Echter loop ik iedere foto na of die verbeterd kan worden. Mede hierdoor (en natuurlijk mijn werk) kan het wat langer duren voordat de foto’s online staan. Wil je niets missen en het direct weten zodra de foto’s online staan? ‘Like’ mijn Facebookpagina!


Op 21 april was ik aanwezig tijdens de oefencross op Hippisch Centrum de Schalm in Renswoude. Op deze pagina staan alle foto’s van de combinaties die meededen.

De foto´s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien u erop klikt. Op de mobiel kunnen de foto’s hierdoor onscherp lijken.

Deze foto´s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Tarieven of stel je vraag via de mail of via Facebook.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Omdat ik op meerdere locaties sta is het mogelijk dat ik een combinatie heb gemist. Mocht je een combinatie niet kunnen vinden kan er contact met mij worden opgenomen via e-mail of via Facebook. Dan kijk ik of ik misschien toch een foto van de combinatie heb gemaakt. Het is namelijk altijd mogelijk dat er een fout heeft opgetreden tijdens het uploaden van de foto’s.

TIP: Op bepaalde locaties kon ik meerdere stukken in de cross fotograferen. Hierdoor lopen bepaalde nummers door elkaar heen. Het is dus mogelijk dat ik op verschillende stukken in de cross een foto van jou heb gemaakt. Ook lopen de foto’s qua rugnummers af en toe door elkaar heen vanwege enkele weigeringen in de cross. Hierdoor kan bijvoorbeeld nummer 11 nog na nummer 13 zijn langsgekomen. Het is dus heel goed mogelijk dat ik meerdere foto’s van je heb gemaakt maar dat deze tussen andere combinatienummers staan. Indien je jezelf niet kan vinden, neem dan gerust contact met mij op.

Foto’s bestellen

Indien je interesse hebt in een of meerdere foto’s kan er contact worden opgenomen via Facebook of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in het bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Lukt dit niet of zijn de nummers niet duidelijk weergegeven kan ook eventuele herkenningspunten doorgegeven worden. Voor overige vragen mag er altijd vrijblijvend contact worden opgenomen.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe.

Oefencross