SGW Ede-Putten 2019

*Let Op* Het laden van de foto's kan even duren. Dit vanwege het grote aantal foto's op deze pagina.

Zondag 23 juni ben ik de hele dag aanwezig geweest tijdens SGW Ede-Putten. In dit album staan alle foto’s die ik gemaakt heb van de klasse B- , L-, M-, en Z- Paarden.

De foto’s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien u erop klikt. Op de mobiel kunnen de foto’s hierdoor onscherp lijken.

Deze foto’s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Tarieven of stel uw vraag via de mail, Facebook of Instagram.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Omdat ik op meerdere locaties sta is het mogelijk dat ik een combinatie heb gemist. Mocht u een combinatie niet kunnen vinden kan er contact met mij worden opgenomen via e-mail of via Facebook. Ik wil altijd helpen zoeken!

Foto’s bestellen

Mocht u interesse hebben in een of meerdere foto’s kan er contact worden opgenomen via Facebook, Instagram of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in uw bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Geef ook de optie aan waarin u de foto’s wilt ontvangen. De optie’s staan vermeld bij de Tarieven. Vragen? Stel ze gerust!

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe

B-Paarden

 

L-Paarden

 

M-Paarden

 

Z-Paarden