SGW Gorssel/Semper Fidelis 2019

Zaterdag 21 september ben ik de hele dag aanwezig geweest tijdens SGW Gorssel. In dit album staan alle foto’s die ik gemaakt heb van de klasse B-, en L-Paarden en B-, L-, M-, en Z-Pony’s. Helaas kon ik alleen de zaterdag aanwezig zijn.

De foto’s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien u erop klikt. Hierdoor kunnen de foto’s onscherp lijken.

Deze foto’s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Tarieven of stel je vraag via de mail, Facebook of Instagram.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Omdat ik op meerdere locaties sta is het mogelijk dat ik een combinatie heb gemist. Indien je een combinatie niet kunt vinden kan er contact met mij worden opgenomen via e-mail of via Facebook. Ik wil altijd helpen zoeken!

Foto’s bestellen

Als je interesse hebt in een of meerdere foto’s, kan je mij een berichtje sturen via Facebook, Instagram of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in het bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Geef ook de digitale optie aan waarin je de foto’s wilt ontvangen. De optie’s staan vermeld bij de Tarieven. Vragen? Stel ze gerust!

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe

B-Paarden (zonder dressuur)

 

L-Paarden

 

B-Pony’s

 

L-Pony’s

 

M-Pony’s

 

Z-Pony’s