SGW Hattem 2022

Zaterdag 15 oktober ben ik aanwezig geweest tijdens SGW Hattem. In dit album staan alle foto’s die ik gemaakt heb.

De foto’s op deze pagina zijn verkleind waardoor de foto´s op klein formaat worden weergegeven indien je erop klikt. Hierdoor kunnen de foto’s onscherp lijken.

Deze foto’s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Bestellen of stel je vraag via de mail, Facebook of Instagram.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Indien je een combinatie niet kunt vinden kan er contact met mij worden opgenomen via Instagram, Facebook of via de mail. Ik wil altijd helpen zoeken.

Foto’s bestellen

Als je interesse hebt in een of meerdere foto’s, kan je mij een berichtje sturen via Facebook, Instagram of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in het bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Geef ook de digitale optie aan waarin je de foto’s wilt ontvangen. De optie’s staan vermeld op de pagina Bestellen. Vragen? Stel ze gerust! Foto’s kunnen ook bijna altijd aangepast worden. Gesloten ogen kunnen bijvoorbeeld even gephotoshopt worden zodat ze open zijn. Of lijntjes kunnen vrijwel altijd weg worden gewerkt.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe.

B-Paarden (zonder dressuur)

 

B-Paarden

 

L-Paarden

 

M-Paarden

 

Z-Paarden