Trainingsdag Maarsbergen

Op deze pagina komen alle foto’s van de trainingsdagen in Maarsbergen. Zoals jullie weten probeer ik zo snel mogelijk de foto’s online te zetten. Echter loop ik iedere foto na of die verbeterd kan worden. Mede hierdoor (en natuurlijk mijn werk) kan het wat langer duren voordat de foto’s online staan. Wil je niets missen en het direct weten zodra de foto’s online staan? Like mijn Facebookpagina of volg mij op Instagram!


Vrijdag 9 april en zaterdag 10 april ben ik aanwezig geweest tijdens de oefencross/trainingsdagen in Maarsbergen. Onderaan deze pagina staan de buttons naar de foto’s.

Deze foto’s zijn beschikbaar in verschillende resoluties (afmetingen). Voor meer informatie over het bestellen van foto’s zie het kopje Bestellen of stel je vraag via de mail, Facebook of Instagram.

Ik heb geprobeerd om iedere combinatie op de foto te zetten. Omdat ik op meerdere locaties sta is het mogelijk dat ik een combinatie heb gemist. Indien je een combinatie niet kunt vinden kan er contact met mij worden opgenomen via e-mail of via Facebook. Ik wil altijd helpen zoeken!

Foto’s bestellen

Als je interesse hebt in een of meerdere foto’s, kan je mij een berichtje sturen via Facebook, Instagram of via info@joycekolfschotenfotografie.nl. Vermeld in het bericht duidelijk om welke foto’s het gaat door de nummers van de foto’s door te geven. Geef ook de digitale optie aan waarin je de foto’s wilt ontvangen. De optie’s staan vermeld op de pagina Bestellen. Vragen? Stel ze gerust! Foto’s kunnen ook bijna altijd aangepast worden. Gesloten ogen kunnen bijvoorbeeld even gephotoshopt worden zodat ze open zijn.

Op alle foto’s op deze site rust een auteursrecht. Dit betekent dat deze foto’s niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming van de fotografe.